Forum for retro freaks.

Retroforum er et fantastisk nyttigt svensk diskussionsforum for samlere.

Alle indlæg er organiseret i kategorier – og dem er der er rigtig mange af, f.eks. glas, porcelæn & keramik, legetøj, teknik & mekanik, hus og hjem, moderne kunst, design, smykker, tøj eller retromusik.

Et indlæg begynder som regel med et billede og et spørgsmål af typen “hvad er det”, og så kan du, hvis du er registreret som bruger, bidrage til opklaringen – eller måske selv stille et spørgsmål. Du kan selvfølgelig også bare nøjes med at kigge med, men det er en god ide at lade sig registrere, for så er der adgang til at benytte sidens udmærkede søgefunktion. Du bestemmer i vid udstrækning selv hvilke personlige data, du vil aflevere, når du registrerer dig. Sæt flueben i boksen “dölj e-post adressen”, så undgår du nemlig, at din e-mail bliver vist på siden.

Det er nærliggende at sammenligne “Retroforum” med “AntikPrät”, som er et andet svensk diskussionsforum for samlere.

AntikPrät har umiddelbart langt flere indlæg. I kategorien “glas” er der f.eks. 11464 på AntikPrät, mod 5633 på Retroforum. Tilgengæld er Retroforum langt bedre struktureret og lettere at overskue. Det virker også som om indlæg og kommentarer på Retroforum gennemgående er mere seriøse end flere af dem på AntikPrät.

En “søster” til Retroforum er “Antikforum”, som bygger på det samme koncept, men her er der endnu ikke særlig mange indlæg. Antikforum har været i gang siden april 2008, Retroforum siden august 2007.

http://www.retroforum.se/index.php

http://antikforum.se

http://www.antikviteter.net/antikprat/

Forf: JM

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s