Antik-Historisk Selskab.

Folk i Midt- og Vestjylland med interesse for samleobjekter og antikviteter har oprettet Antik-Historisk Selskab.

De har været i gang siden 2006 med det formål er at formidle viden og udveksle erfaringer om emner med relation til antikviteter og den kulturhistorie, der knytter sig til dem.

AHS

Det sker i form af foredrag, kurser, ekskursioner og samlingsbesøg hos medlemmerne. Det meste er koncentreret  i eller omkring Struer og Holstebro, men alle kan blive medlem, også selvom du er bosat længere væk. Antik-Historisk Selskab vil f.eks. være et oplagt netværkstilbud ikke kun til private samlere, men i høj grad også til antikvitetshandlere og marskandisere.

Kursusprogrammet for efteråret og vinteren 2009 er endnu ikke offentliggjort, men et kig på nogle af de tidligere arrangementer viser, at aktivitetsniveauet er højt. I vinteren 2008/2009 afholdt selskabet 8 aftenkurser om emner som malerier, sølv, keramik og fajance, bornholmsk industrikeramik, danske porcelænsfabrikker og messing, kobber samt tin. Billedet stammer fra en af disse kursusaftener, hvor det handlede om gamle glas.

Du kan læse mere om selskabet, medlemsskab og planer for fremtiden på deres hjemmeside, hvor der også er et link til en online pdf-udgave af medlemsbladet FORANTIK:

http://antikhistorie.dk/

Forf: JM

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s