Er der mon lige et loppemarked i nærheden?

Loppiskartan er en genial svensk side, hvor du på en lidt anderledes måde kan søge efter nærmeste loppemarkeder, auktioner, genbrugs- eller antikvitetsforretninger.

Siden er bygget op omkring en søgefacillitet, som er tæt integreret med Google Maps. Ideen er at cirkelsøge i en radius fra det sted, du befinder dig. Det kan være en adresse eller en by. Du vælger selv radius. Du kan også definere din søgning sådan, at du søger langs en rejserute mellem to steder.

Vil du vide mere om et loppemarked, klikker du videre til de relevante informationer, og som noget rigtig smart, får du stukket koordinater ud til brug for GPS.

Loppiskartan fungerer manerligt godt, hvis du rejser rundt i Sverige, især integrationen med mobiltelefonen er fantastisk.

Til Android kan du nemlig hente Loppiskartan som app. Med den anvender Loppiskartan din position til at finde ud af præcis, hvor du befinder dig. Det er her, at integrationen med Google Maps bliver rigtig praktisk og kommer til sin fulde ret. For iPhone brugere er der også en applikation på vej.

Alle kan bruge Loppiskartan, men du kan også vælge at lade dig registrere som bruger. Det er gratis og giver adgang til nogle ekstra features, f.eks. kan du dele dine favoritsteder med andre og ranke dem, eller du kan selv lægge nye arrangementer ind.

Nu venter vi bare på, at nogen finder på at lancere noget tilsvarende i Danmark!

http://loppiskartan.se/

Forf: JM

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s