Hus och Hem Retro fra april 2012.

Det svenske Hus och Hem Retro er nu udkommet med nummer 2 fra 2012. Det er det fjerde i rækken af blade om retro design, og ligesom de forrige numre er det også denne gang inspirerende og super godt.

Temaartiklerne handler om urtepotteskjulere fra Upsala-Ekeby, møbler til dukkehuse, stålbestik fra efterkrigstiden, og så har redaktionen fået den gode ide at lade Margareta Hennix, som designede mønstrene på nogle af Gustavsbergs stel fra 60’erne og 70’erne, gense og komme med kommentarer til sine kaffekopper fra dengang.

Men der er mange andre artikler. Blandt andet en stor guide over loppemarkeder i Paris, en artikel om vintage brudetøj og en anden om retro tapet.

Bladet rummer også et par boligreportager fra retro indrettede hjem og en stor artikel med fokus på H55, som var navnet på en stor international udstilling i Helsingborg i sommeren 1955, der var banebrydende med hensyn til boligindretning, design og kunsthåndværk.

Du kan finde Hus och Hem Retro i nogle enkelte danske kiosker. Der er en liste her, eller du kan tegne abonnement og få bladet tilsendt fra Sverige.

Forf: JM

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s