Den Blå Avis til din smartphone.

dba har lanceret en gratis app, så du kan følge med i handlerne fra din smartphone. Den findes både til iPhone og Android.

Appen er spækket med smart funktionalitet. Du kan selvfølgelig browse rundt i alle annoncerne, se billederne og forstørre dem. Du kan kontakte en sælger via e-mail eller SMS eller ringe op. Der er også en fin integration med Google maps.

Faktisk kan du stort set det samme som i Internet versionen, men layoutet er lidt anderledes, f.eks. er nogle af kategorierne i appen listet i en anden rækkefølge, end du er vandt til fra Internettet.

I versionen til iPhone mangler der lidt finpudsning. Det er drønirriterende, at du nogle gange ikke kan åbne nederste underkategori, fordi den ligger så langt nede, at den tilsyneladende konflikter med den flydende menubar, som du får frem ved at røre den blå bue nederst på skærmen. Sikkert en banal fejl i kildekoden, der bare skal rettes. Problemet findes ikke i Android versionen.

En ting, der savnes i appen, er muligheden for at kunne se alle annoncer fra en sælger, men måske er den funktion på vej. Brugerne har nemlig mulighed for at give feedback til udviklerne, og når du læser de forskellige kommentarer og svar, så virker det som om, dba er meget åben over for nye forslag og forbedringer.

Via appen er der også adgang til dba’s facebookprofil. Den kunne nu godt være optimeret lidt bedre til mobilvisning. Her skal du nemlig hele tiden forstørre op, for at det giver mening.

Men alt i alt er dba appen anbefalesværdig. Den er rigtig godt tænkt og er særdeles brugbar.

Her kan du læse mere om versionerne til iPhone og til Android.

Forf: JM

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s