Ny kunstdåse fra Irma.

Irmas kunstdåser fra perioden 1970 til 1991 er eftertragtede samlerobjekter. I 2010 genoptog Irma traditionen og lancerede 5 nye dåser med kunst. Nu kommer der igen en ny.

Dåserne fra 2010 var tegnet af Elmgreen & Dragset, Kirstine Roepstorff, Julie Nord og Tal R. I flere Irma butikker blev de lynhurtigt revet væk af samlere.

Irma Randi Katrine dåse M

Den nye dåse fra 2012 er dekoreret af Randi Jørgensen og Katrine Malinovski. De har sat nogle af deres kunstværker i en slags sættekasse og overført den til dåse. Irma skriver i en pressemeddelelse, at dåserne er i butikkerne fra uge 37-2012, og samlere skal sikkert igen skynde sig, hvis de vil have et eksemplar.

Randi Jørgensen og Katrine Malinovski er især kendt for at have vundet DR’s projekt “Vores Kunst” med et forslag til udvendig total udsmykning af færgen M/F Ærøskøbing. I oktober sejler færgen i dok for at blive malet, og den forventes færdig i begyndelsen af 2013.

Du kan læse mere om de “gamle” kunstdåser i et tidligere indlæg og se billeder af dem på Irmas facebook (perioden 1951-75), hvor du også kan se og læse om dåserne fra 2010.

Forf: JM

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s