Gør det selv og lav dit genbrug om.

Genialt genbrug er titlen på en ny bog med ideer til anderledes brug af dine loppefund.

Ved første øjekast ligner bogen endnu en i rækken af mere eller mindre trivielle coffee table books. Altså bøger af typen som kan lægges frem på sofabordet, så gæsterne kan lade sig inspirere til underholdning eller bare til at afhjælpe kedsomhed. Men ved nærmere kig i bogen byder den faktisk på mere end det.

Bogen er nemlig spækket med skæve ideer til, hvordan du kan bruge tingene fra loppemarkedet på en anden måde end lige det formål, de oprindelig var beregnet til.

nøglering A

En gammel skål af presset glas kan monteres som loftslampe. En tallerken kan bruges som urskive. Knager lavet af gammelt bestik. Brødposer af gamle postsække eller gamle kartonplade fotografier genbrugt som nøgleringe. Ideerne i bogen er rigtig mange.

Interiørerne og alle bogens billeder er hvidt i hvidt tilsat lidt rustik træ og zink. Shabby chic og nostalgisk country style.

Personligt kan jeg ikke fordrage den stil, men det er der til gengæld mange andre, der kan. Det er forfatterens valg, og det må man respektere.

Inspirationerne og de mange originale ideer kan derimod sagtens føres med over i helt andre stilarter. Faktisk er det lige netop på det punkt, at bogen bliver genial. Fordi den animerer til, at du ikke tager tingene for givet, men bruger din fantasi og kreativitet.

Det er magasinet Jeanne d’Arc Living, der står bag udgivelsen og mange af ideerne stammer fra tidligere numre af bladet.

“Genialt genbrug” af Vibeke Christensen, Forlaget Jeanne d’Arc Living 2013, isbn. 978-87-92843-22-7. Pris 149 kr.

Forf: JM

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s