Københavns Loppetorv.

Påskelørdag var der sæsonpremiere på Københavns Loppetorv.

Københavns Loppetorv MEngang lå det på Israels Plads, men udgravningerne til metrobyggeriet har gjort, at de nu er flyttet hen på Halmtorvet.

Jeg har ikke været der i mange år, og huskede det som et kæmpe marked. Blev derfor ved første øjekast en smule skuffet over størrelsen. Der var kun omkring 25 stande, men det kan selvfølgelig skyldes påsken?

Til gengæld er kvaliteten helt i top. Det er nemlig et af de markeder, hvor stort set alle stande er fyldt med antikviteter og bedre loppemarkedsting, og priserne er absolut til at have med at gøre. Sælgerne er en blanding af private og professionelle handlende, nok med en klar overvægt af de sidste, og det er måske er noget af forklaringen på det høje niveau.

Københavns Loppetorv på Halmtorvet er åbent hver lørdag fra kl. 8:00 til 16:00, men hvis du kan, så kom eventuelt lidt før. En af sælgerne fortalte, at han var der allerede ved 7-tiden.

Har du et ærinde i København, og kommer du fra Jylland eller Fyn via Hovedbanegården, som jeg gjorde, så planlæg et smut omkring Halmtorvet. Der er kun 5 minutters gang. Og selvom du først er der op ad formiddagen, så kan der bestemt stadig være en fair chance for at gøre gode fund.

Forf: JM

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s