Hvem er vi

Vi er en håndfuld samlere, som elsker at drive rundt på steder, hvor man måske kan gøre et fund mellem alt det andet ragelse, der også findes på ethvert loppemarked.

Formålet med denne blog er i første omgang at formidle research om samlerfund.

CollageJM3

Nogle af os vil være anonyme. Derfor har vi vedtaget, at alle indlæg kun er underskrevet med initialer.

Selv hedder jeg Jens. Indtil videre er det mig, som administrerer bloggen, og jeg tænder især på skandinavisk retrodesign. Desuden har jeg en svaghed for gamle tog og jernbaneeffekter.

I begrænset omfang kan vi hjælpe med at identificere møbler og lamper fra 50’erne, 60’erne og 70’erne. Hvis du vedhæfter et billede, skal det være i god kvalitet, og vi kan godt finde på at fotoredigere det.

Send en e-mail til: loppefundogting@gmail.com – Men regn med at der kan gå nogle uger, før du får svar.

Kun hvis du beder om at få dit fulde navn nævnt, gør vi det. Ellers anfører vi bare dine initialer eller fornavn. Din mail adresse offentliggøres heller ikke.

Arbejdet med bloggen er en hobby. Vi tjener ingen penge på det. Hvis du har fundet os via en Google søgning, kan der efter indlægget være et kommercielt add. Det er noget, som WordPress har tilføjet.

Bloggens tekster tilhører Loppefund. Bloggens billeder er enten optaget eller affotograferet af Loppefunds skribenter eller er hentet på Nettet, såfremt de ikke er beskyttet af ophavsret.

Revideret JM 2016-07-29